Év végi hajrá

Még vissza sem rázódtál a hétköznapokba a nyári szabadság után, és máris itt van az év vége a nyakadon?

A legtöbb vállalkozásban az év vége a leghúzósabb időszak, ekkor termelik ki az éves bevételük jelentős részét. Illetve az éves eredmény realizálása is kiemelt jelentőséget kap az év vége közeledtével. Olyan feladatok kapnak magasabb prioritást, amik korábban nem voltak fontosak, új feladatok kerülnek fel az elvégzendők listájára. A több feladat, több határidőt jelent, ami több szorongást, stresszt okozhat.

Mi okozza a szorongást? Rövid idő alatt sok feladat elvégzése, a határidők be nem tartása. Ennyi idő alatt nem lehet ennyi munkát elvégezni. Nem tudom tartani a határidőket!

Az elmúlt 2 évben ráadásul a megszokottnál több stressz ért bennünket, illetve előre nem látható történések állítottak mindannyiunkat új kihívások elé. COVID, KATA megszűntetés, szárnyaló infláció, elszálló euró árfolyam, háború és szankciók, emelkedő üzemanyag és rezsi költségek.

Az idő szerepe, ami korábban sem volt elhanyagolható, hatványozottan fontossá vált. Mert nem mindegy, cégvezetőként mennyi időt tudsz fordítani a helyzetelemzésre, a stratégia módosítására és az operatív feladatok kivitelezésére. Például a megváltozott piaci környezetben új vevőket kell megcéloznod, hogy ne essen vissza a bevételed, ehhez újra kell tervezned a marketing stratégiádat.

Miért őrület minden év vége? Mit tehetsz, hogy az idei stresszmentes és nyugodtabb legyen?

Mit okozhat a megnövekedett stressz?
Fejfájás, gyomorbántalmak, álmatlanság, legyengült immunrendszer.
Mindez oda vezet, hogy még kevesebbet tudsz teljesíteni, még inkább összecsapnak a fejed felett a hullámok.

Hogyan tudod ezt elkerülni?

Vedd igénybe az audit szolgáltatásunkat!

Mi megadjuk neked a kezdő lökést a változáshoz.

Megmutatjuk:

  • Hogyan szervezd át a céges folyamataidat, hogy mindent határidőre el tudj végezni.
  • Megmutatjuk neked, hogyan tervezz és priorizálj.
  • Hogyan menedzseld hatékonyan az idődet.
  • Hogyan tűzz ki reális célokat!
  • Hogyan állítsd össze és ütemezd az évvégi online marketing kampányodat. Még van idő összerakni egy jó marketing kampányt, az évnek ebben a szakában megnőnek a jóváhagyási idők a social mediában, tervezni kell, ha nem akarsz lemaradni.
  • Hogyan spórolj időt azzal, hogy nem kell hirtelen leszervezned egy termékfotózást a karácsonyi ajándékcsomagokról vagy az új karácsonyi termékcsaládról, vagy portréfotózást a cégvezetőkről és a munkatársakról egy ütős kampányhoz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy általában nem lapulnak a fiókban erre a célra megfelelő fotók, ezt is jó előre meg kell tervezni.

Még van idő optimalizálni a céges folyamataidat, összeállítani egy marketing kampányt, megtervezni a karácsonyi ajándékcsomag fotókat, mentálisan felkészülni.

Mi történik egy audit során?

Készítünk egy pillanatfelvételt a cégedről összeállítunk egy tervet az évvégi hajrához.
A lehető legütőképesebb megoldást keressük a te saját problémádra.

Miért dolgozz pont velünk?

Mind a négyen több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Több száz elégedett ügyféllel a hátunk mögött döntöttünk úgy, hogy együttes erővel támogatjuk a kisvállalkozások vezetőit. Együtt dolgozunk ügyfeleink problémáin, mert hisszük, nemcsak az együttes szakmai tudásunkkal nyernek az ügyfeleink, hanem azzal is, hogy nem kell külön-külön szakértőt keresniük.

Velünk egy audittal több területre is kapsz visszajelzést és javasaltot. Mi együtt végezzük a cégelemzést, figyelembe véve a szakterületeink kapcsolódását.

Kiterjedt szakértői kapcsolati hálóval rendelkezünk, ezért ha olyan kérdés, probléma merül fel, ami nem a mi szakterületünk konzultálunk a megfelelő szakemberrel.

Ha szeretnél minket jobban megismerni, olvasd el a bemutatkozásunkat itt.

Scroll to top