A szakmai feladataidra fókuszálnál inkább a favágó adminisztratív feladatok helyett?

Ezért legyen virtuális asszisztensed
Ezért legyen virtuális asszisztensed

Sikeres vállalkozókat kérdeztem arról, ők milyen feladatokat szerveznek ki és mit nyertek azzal, hogy virtuális asszisztenssel dolgoznak.

Ezúttal Huszár Ágnessel, a céges nyelvoktatással foglalkozó Fast English ügyvezetőjével beszélgettem.

A Fast English 1992-ben alakult meg, az első magyarországi nyelvi-kommunikációs oktató és tréningcégek egyikeként. Kifejezetten a vállalati és üzleti világ számára kidolgozott üzleti nyelvi kommunikációs képzési programokkal rendelkeznek. Hazánk vezető nagyvállalatai és multinacionális cégei tartoznak megrendelőik közé.

Ágnesről és a Fast Englishről itt olvashatsz bővebben:

https://www.fastenglish.hu/

https://www.linkedin.com/company/fast-english/

Miért gondoltál arra, hogy virtuális asszisztens keress?

A koronavírus során a megrendeléseink 40 százalékkal csökkentek, alkalmazottakat kellett elküldenünk. Most úgy tűnik, hogy a cégek kezdik felismerni, hogy az online oktatás működik és jelentős arányban térnek vissza a partnereink. A Felnőttképzési Törvény előírásai szerint, minden nálunk tanuló hallgató személyes adatait le kell jelentenünk a Felnőttképzési Adminisztrációs Rendszerbe. Így előfordul, hogy hetente 150-180 fő adatait kell regisztrálnunk. Új alkalmazottakat nem akarunk felvenni, mert napi nyolc órában nem tudunk számukra munkát biztosítani és egy olyan megoldást kerestünk, ami rugalmas és személyre szabott. A virtuális asszisztens pedig éppen ilyen szolgáltatást nyújt.

Milyen feladatokat szervezel ki a VA-nak?

Túlnyomó részben multinacionális vállalatok a partnereink, így egy-egy nyelvtanfolyamon akár több száz hallgató is részt vesz. Az ő adataiknak a bekérése, feldolgozása és rögzítése a FAR-ban az elsődleges feladat, amit a virtuális asszisztensnek kiszervezünk.

Mennyivel lett több időd amióta virtuális asszisztensed van?

Sokkal nagyobb figyelmet tudok fordítani a szakmai munkára a cégen belül. Részt tudok venni a tréning anyagok kidolgozásában. Több időt tudok tölteni egyéni nyelvi coachinggal, vezetők nyelvi felkészítésével.

Ha szeretnél további részleteket megtudni arról, hogyan szervezd ki adminisztratív feladataidat egy virtuális asszisztensnek, írj nekem!

A szakmai feladataidra fókuszálnál inkább a favágó adminisztratív feladatok helyett?

2 thoughts on “A szakmai feladataidra fókuszálnál inkább a favágó adminisztratív feladatok helyett?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top