Folyamatfejlesztés és online marketing?

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy egy cég működésének nemcsak a hatékony folyamatok, hanem az online marketing is szerves része. Például ha profin felépített logisztikai folyamatai vannak egy kisvállalkozásnak, melyekkel a megbízhatóan és gyorsan és elégíthetők ki a vevői rendelések és mindezt megmutatjuk egy posztban vagy egy videóban, bizalmat építünk a meglévő és a potenciális vevőkben is. A poszt hozhat új vevőket, akiket éppen a hatékonyan kialakított logisztikai folyamatoknak köszönhetően továbbra is stabilan ki tud szolgálni a cég, nem okoz gondot a megnövekedett vevőszám.

 Sok szeretettel mutatom be nektek együttműködő partneremet, Bányai Balázs, vevőszerző specialistát, aki az online marketingről osztja meg veletek a gondolatait.

Az online marketing világa folyamatosan és egyre gyorsuló ütemben változik. Az élet minden területére igaz, hogy a formák változnak, de a lényeg, a dolgok gyökere, a működési elv örök. Ha ezt megérted, akkor bármilyen területen is dolgozol, képes leszel sikereket elérni. Ha érted az alapelveket, és tudod, hogy mi miért működik, akkor bárhogy is változnak a formák, képes leszel alkalmazkodni hozzájuk.

A Facebook, a TikTok stb. ma egy forma. A beállítási módja, a benne rejlő lehetőségek idővel változhatnak. A lényeg, ami mögötte van azonban változatlan. Ha megérted, akkor nem fog megzavarni, hogy egy beállítás eltűnik, vagy újak jelennek meg. Az előnyödre fogod tudni fordítani.

Ez a folyamatos fejlődés útja. Néha rögös, néha fárasztó, de ez az egyetlen út, amin járni érdemes.

Folyamatfejlesztés és online marketing?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top