Kell egy szoftver!

folyamatfejlesztés szoftverrel

Ravetzky Árpáddal a Promera szoftverfejlesztő cég ügyvezetőjével sokat beszélgetünk arról, mi lehet az oka annak, hogy egy szoftverben látják a cégvezetők a megoldást arra, hogy növeljék a cégük hatékonyságát. Árpit ugyanis számtalan esetben keresik meg vállalkozók azzal a kéréssel, hogy fejlesszen nekik szoftvert. A legtöbb esetben azonban azt sem tudják sajnos pontosan meghatározni, milyen feladatokat akarnak a szoftverben elvégezni, mire szeretnék használni.

Folyamatfejlesztőként ezen a ponton tudok kapcsolódni a Promerával.

Ugyanis csak úgy lesz bármilyen szoftver hatékonyságnövelő tényező egy cégben, ha először az üzleti folyamatokat és a cég tevékenységét átvilágítjuk, megnézzük lehet-e egyszerűsíteni, racionalizálni őket. Fontos megvizsgálni egyúttal azt is, létezik-e szoftveres megoldás az adott folyamatra, valamint azt is, hogy milyen hatással lehet a vállalkozásra a szoftver bevezetése.

Ha már van pontos képünk a vállalkozás folyamatairól, működéséről belevághatunk abba, hogy meghatározzuk, mit is várunk el a szoftvertől, milyen funkciókat szeretnénk, mennyi időt és költséget akarunk megtakarítani vele.  Természetesen számításba kell vennünk a szoftverfejlesztés és bevezetés, oktatás költségeit is.

Egy körültekintően előkészített szoftverbevezetéssel megtalálhatjuk azt az informatikai megoldást, ami megfelelően integrálódik a vállalkozás rendszerébe, és támogatja az üzleti célokat.

Kell egy szoftver!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top